Tropisch fruit met passieroom

Advertentie
Ingrediënten
- 1 verse mango
- 1 banaan
- 1 el citroensap
- 4 passievruchten
- 4 el finesse voor verrijken (room)
- 4 el Passoa (likeur, Gall & Gall)
- 4 blaadjes verse munt
Advertentie
Bereiden
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de banaan in plakjes en besprenkel met citroensap. Meng het fruit en verdeel over bordjes. Halveer de passievruchten en zet op elk bord een helft. Roer de room los met likorette. Lepel van de rest van de passievruchten het vruchtvlees eruit en schep door de room. Verdeel de room over het fruit en garneer met munt.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 350 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 24 g
-
vet 4 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Tropisch fruit met passieroom
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tropisch fruit met passieroom
- 1 verse mango
- 1 banaan
- 1 el citroensap
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de banaan in plakjes en besprenkel met citroensap. Meng het fruit en verdeel over bordjes.
- 4 passievruchten
- 4 el finesse voor verrijken
- 4 el Passoa
Halveer de passievruchten en zet op elk bord een helft. Roer de room los met likorette.
- 4 blaadjes verse munt
Lepel van de rest van de passievruchten het vruchtvlees eruit en schep door de room. Verdeel de room over het fruit en garneer met munt.