Pas­soã gra­ni­ta met tro­pisch fruit

Zelfs in de koude maanden waan je je met deze cocktail even op een tropisch strand. En dat terwijl je eigenlijk voor de open haard zit!

  • drankje met alcohol
  • 4 personen
  • 525 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 6 uur wachten
(1) waardeer
drankje met alcohol Zelfs in de koude maanden waan je je met deze cocktail even op een tropisch strand. En dat terwijl je eigenlijk voor de open haard zit! 4 personen
4 1

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 cocktailglazen

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de Passoã Passion fruits in een lage schaal en zet minimaal 6 uur in de vriezer. Roer om de 30 min. los met een vork zodat er mooie ijskristallen ontstaan. Koel de cocktailglazen minimaal 1 uur in de vriezer.
  2. Verdeel de passoã-granita over de koude glazen. Snijd de pitahaya (fruit) in dunne partjes en de carambola (stervrucht) in plakjes en garneer de granita ermee. Leg op elke granita ook nog 1 kaapse goudbes.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • koolhydraten 59 g
Tags
Ook te zien in

Passoã granita met tropisch fruit

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­soã gra­ni­ta met tro­pisch fruit

1
1
  • 500 ml Passoã Passion fruits

Doe de Passoã Passion fruits in een lage schaal en zet minimaal 6 uur in de vriezer.

2
2

Roer om de 30 min. los met een vork zodat er mooie ijskristallen ontstaan.

3
3

Koel de cocktailglazen minimaal 1 uur in de vriezer.

4
4

Verdeel de passoã-granita over de koude glazen.

5
5
  • ½ pitahaya
  • ½ carambola

Snijd de pitahaya (fruit) in dunne partjes en de carambola (stervrucht) in plakjes en garneer de granita ermee.

6
6
  • 4 Kaapse goudbessen

Leg op elke granita ook nog 1 kaapse goudbes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.