Peren met sinaasappelboter

415 kcal

30 min. bereiden, 15 min. wachten

3/5

(48)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal


2012 nr. 10 - Van Hollandse bodem

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de boter in een kom. Rasp de oranje schil van de handsinaasappel en pers de vrucht uit. Meng de rasp, het kaneel en de suiker door de boter. Schil de peren en halveer ze in de lengte. Verwijder het klokhuis en leg in een ovenschaal. Besprenkel met het sinaasappelsap en vul met de sinaasappelboter. Bak ca. 15 min. in de oven. Schep op 4 bordjes 2 peren en 1 bol vanille roomijs.

Wat vond je van dit recept?

Peren met sinaasappelboter

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig