Ingrediënten
4 personen
100 g
boter
1
handsinaasappel
1 mespunt
kaneel
3 el
suiker
4
conference peren
1 bol
vanille roomijs
Dit heb je nodig
ovenschaal
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de boter in een kom. Rasp de oranje schil van de handsinaasappel en pers de vrucht uit. Meng de rasp, het kaneel en de suiker door de boter. Schil de peren en halveer ze in de lengte. Verwijder het klokhuis en leg in een ovenschaal. Besprenkel met het sinaasappelsap en vul met de sinaasappelboter. Bak ca. 15 min. in de oven. Schep op 4 bordjes 2 peren en 1 bol vanille roomijs.
Peren met sinaasappelboter

nagerecht
4 personen
415 kcal
30 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de boter in een kom. Rasp de oranje schil van de handsinaasappel en pers de vrucht uit. Meng de rasp, het kaneel en de suiker door de boter. Schil de peren en halveer ze in de lengte. Verwijder het klokhuis en leg in een ovenschaal. Besprenkel met het sinaasappelsap en vul met de sinaasappelboter. Bak ca. 15 min. in de oven. Schep op 4 bordjes 2 peren en 1 bol vanille roomijs.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)100 g boter
1 handsinaasappel
1 mespunt kaneel
3 el suiker
4 conference peren
1 bol vanille roomijs
Dit heb je nodig
ovenschaal