bewaar
Kabeljauw met romige broccoli
Kabeljauw met romige broccoli
bewaar

Kabeljauw met romige broccoli

20 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

broccoli

50 g

boter

400 g

kabeljauwfilet

1 zak

aardappelpuree

2

sjalotten

½ pot

finesse voor verrijken

2 eetlepels

basilicum

Aan de slag

Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen schillen en in stukjes snijden. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. In koekenpan 35 g boter verhitten en vis bruin en gaarbakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sjalotten pellen en snipperen. In ruime pan rest van boter verhitten en sjalotten even zachtjes glazig fruiten. Finesse en kruiden erdoor roeren en zachtjes verwarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Vis, broccoli en puree over vier borden verdelen. Saus op broccoli scheppen.