Romige selderijsoep
550 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
1
1
1
1 potje
150 g
½ zakje
1
Dit heb je nodig
staafmixer
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 50-51 - 2003 week 50-51
In soeppan 1 liter water met bouillonblokjes aan de kook brengen. Knolselderij en aardappel schillen en in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Ui, knolselderij en aardappel aan bouillon toevoegen en in ca. 15 minuten beetgaar koken. Met staafmixer soep kort pureren. Finesse en kaas toevoegen en nog ca. 5 minuten al roerend zachtjes verwarmen tot kaas is gesmolten. Soep op smaak brengen met zout en peper en garneren met peterselie. Serveren met stokbrood.
Romige selderijsoep

hoofdgerecht
4 personen
550 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In soeppan 1 liter water met bouillonblokjes aan de kook brengen. Knolselderij en aardappel schillen en in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Ui, knolselderij en aardappel aan bouillon toevoegen en in ca. 15 minuten beetgaar koken. Met staafmixer soep kort pureren. Finesse en kaas toevoegen en nog ca. 5 minuten al roerend zachtjes verwarmen tot kaas is gesmolten. Soep op smaak brengen met zout en peper en garneren met peterselie. Serveren met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 groentebouillontabletten
1 knolselderij
1 aardappel
1 ui
1 potje finesse voor verrijken
150 g blauwaderkaas
½ zakje verse peterselie
1 bruin stokbrood
Dit heb je nodig
staafmixer




