Fishburger and chips
800 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
3 eetlepels
1 eetlepel
1
2 eetlepels
2
2
½ zak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2000 nr. 06 - Roosteren rond de wereld
Rijstazijn en chilisaus mengen. Komkommer wassen en in dunne plakjes snijden. Plakjes door azijnmengsel scheppen en ca. 5 minuten laten intrekken. In koekenpan olie verhitten en kabeljauwburgers bakken volgens gebruiksaanwijzing. Sesambolletjes halveren en beleggen met visburgers en helft van komkommerplakjes. Chips en rest van komkommer erbij serveren.
Fishburger and chips

hoofdgerecht
2 personen
800 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rijstazijn en chilisaus mengen. Komkommer wassen en in dunne plakjes snijden. Plakjes door azijnmengsel scheppen en ca. 5 minuten laten intrekken. In koekenpan olie verhitten en kabeljauwburgers bakken volgens gebruiksaanwijzing. Sesambolletjes halveren en beleggen met visburgers en helft van komkommerplakjes. Chips en rest van komkommer erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
3 eetlepels rijstazijn
1 eetlepel zoete chilisaus
1 komkommer
2 eetlepels olie
2 kabeljauwburgers
2 zachte sesambolletjes
½ zak naturelchips




