bewaar
Lasagnette met tomaat en ansjovis
Lasagnette met tomaat en ansjovis
bewaar

Lasagnette met tomaat en ansjovis

15 min. bereiden
25 min. wachten
55waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 bakjes

cherry tomaten

6

laurierblaadjes

1 teen

knoflook

4 el

olijfolie

1 pakje

verse lasagnebladen

1 blikje

ansjovisfilets

Dit heb je nodig

  • ovenschaal ca. 20 x 20 cm

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de tomaten en de laurierblaadjes in de ovenschaal. Meng de knoflook met 2 el olie en besprenkel de tomaten ermee. Bestrooi met peper en zout. Rooster de tomaten ca. 25 min. in de oven.

2

Snijd of knip ondertussen de lasagnebladen in de lengte in 3 banen van ca. 3 cm. Kook in ruim water met zout in ca. 3 min. beetgaar. Giet af.

3

Neem de tomaten uit de oven en verwijder de laurierblaadjes. Voeg de ansjovis en de lasagnette toe en schep om. Lekker met grof gesneden basilicum.

algemeenServeer er voor een complete maaltijd een tartaartje en rucolasalade met olijfolie en azijn bij.