bewaar
Focacciasandwich met rucola en abdijkaas
Focacciasandwich met rucola en abdijkaas
bewaar

Focacciasandwich met rucola en abdijkaas

15 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

focaccia

1 teentje

knoflook

100 g

verse walnotenpesto

75 g

rucolasla

200 g

abdijkaas

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

Grill voorverwarmen. Focaccia in 4 repen snijden en deze overlangs halveren. Stukken brood met snijkanten naar boven onder hete grill in 2 min. goudbruin roosteren. Uit grill snijvlakken direct inwrijven met knoflook en royaal bestrijken met pesto. Driekwart van rucola over onderkanten van focaccia verdelen. Op elke stuk 2 plakken abdijkaas leggen. Hierover rest van rucola verdelen en bovenkanten van focaccia erop leggen. Sandwiches vaststeken met cocktailprikkers.

tip

algemeenProbeer deze zonnige sandwich ook eens met een andere smeuïge kaas als gorgonzola of port salut. De walnotenpesto kunt u vervangen door bieslookpesto.