Minispinazietaartjes

Knapperige hapjes uit de oven: ze zien er niet alleen feestelijk uit, zo smaken ze ook!

75 kcal

20 min. bereiden, 15 min. oventijd

3.1/5

(157)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • minimuffinvorm (24 holletjes)


12 maanden Lekker Eten - 12 maanden Lekker Eten

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het deeg en de spinazie ontdooien. Vet de muffinvorm in. Snijd de plakjes deeg elk in 4 vierkantjes. Bekleed de holletjes van de muffinvorm met het deeg en druk het goed tegen de rand.

  2. Doe de ontdooide spinazie in een zeef en druk er zo veel mogelijk vocht uit. Klop in een kom de eieren met de tapenade, kaas, slagroom en naar smaak peper los. Roer de spinazie er met een vork door, tot alles een mooi egaal mengsel is.

  3. Vul de taartjes met het spinaziemengsel. Zet de vorm op het rooster in het midden van de oven en bak de taartjes in ca. 15 min. goudbruin en gaar. Serveer ze lauwwarm.

Wat vond je van dit recept?

Minispinazietaartjes

Knapperige hapjes uit de oven: ze zien er niet alleen feestelijk uit, zo smaken ze ook!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig