Hartige spinaziepannenkoeken

Hartige vulling van spinazie, kaas en pijnboompitten. Verrassend lekker!

705 kcal

15 min. bereiden

3.1/5

(177)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2001 week 14-15 - 2001 week 14-15

Aan de slag

  1. Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Snipper de knoflook.

  2. Verhit de olie in een wok. Bak de knoflook ca. 1/2 minuut. Voeg de spinazie toe en roerbak ca. 3. min. mee. Verkruimel de kaas boven de spinazie. Voeg de pijnboompitten en rozijnen toe en meng het geheel goed.

  3. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het spinaziemengsel over de pannenkoeken en rol ze op.

  • combinatietipLekker met frisse salade.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Wat vond je van dit recept?

Hartige spinaziepannenkoeken

Hartige vulling van spinazie, kaas en pijnboompitten. Verrassend lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig