Ge­vul­de flens­jes met va­nil­le­kwark

(10) waardeer
nagerecht 4 personen
4 10

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spreid de pannenkoeken uit op borden. Roer de vanillekwark los met rozijnen en gember. Schep de helft van de kwark op alle pannenkoeken en klap dicht. Serveer direct.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 10-11

Gevulde flensjes met vanillekwark

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­vul­de flens­jes met va­nil­le­kwark

1
1
  • 5 porties pannenkoeken kant-en-klaar
  • 500 g vanillekwark
  • 2 el blanke rozijnen
  • 1 el bakgember

Spreid de pannenkoeken uit op borden. Roer de vanillekwark los met rozijnen en gember. Schep de helft van de kwark op alle pannenkoeken en klap dicht. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.