Flensjes met vanille-advocaatcrème

hollands
nagerecht
4 personen
4
19
Advertentie
Ingrediënten
- 3 mandarijnen
- 200 ml vanillevla zachter van smaak (pak a 1 liter)
- ½ beker geklopte slagroom (a 500 ml)
- 75 ml scharreladvocaat (fles a 500 ml)
- 4 kant-en-klare pannenkoeken
- poedersuiker
Keukenspullen
- cocktailprikkers
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Mandarijntjes pellen en in partjes verdelen. Vla, slagroom en advocaat door elkaar roeren. Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Pannenkoeken royaal besmeren met advocaatcrème. Mandarijnpartjes erover verdelen. Pannenkoeken oprollen, vaststeken met cocktailprikker en bestrooien met poedersuiker. Direct serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 500 kcal
- eiwit 7 g
- koolhydraten 53 g
- vet 27 g
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 04-05