Vruchtenpannenkoeken met aardbeienroomijs
320 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
½ blik
4
4 bolletjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 18-19 - 2003 week 18-19
Fruitcocktail laten uitlekken. Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Pannenkoeken over vier borden verdelen en vullen met ijs en fruitcocktail. Pannenkoeken dichtvouwen en bestrooien met poedersuiker.
Vruchtenpannenkoeken met aardbeienroomijs

nagerecht
4 personen
320 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Fruitcocktail laten uitlekken. Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Pannenkoeken over vier borden verdelen en vullen met ijs en fruitcocktail. Pannenkoeken dichtvouwen en bestrooien met poedersuiker.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ blik fruitcocktail op siroop
4 kant-en-klare pannenkoeken
4 bolletjes aardbeienroomijs
0 poedersuiker




