Vruchtenpannenkoeken met aardbeienroomijs

hollands
nagerecht
4 personen
3
12
Advertentie
Ingrediënten
- ½ blik fruitcocktail op siroop (a 820 g)
- 4 kant-en-klare pannenkoeken
- 4 bolletjes aardbeienroomijs
- poedersuiker
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Fruitcocktail laten uitlekken. Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Pannenkoeken over vier borden verdelen en vullen met ijs en fruitcocktail. Pannenkoeken dichtvouwen en bestrooien met poedersuiker.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 320 kcal
- eiwit 5 g
- koolhydraten 46 g
- vet 14 g
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 18-19