Vruch­ten­pan­nen­koe­ken met aard­bei­en­room­ijs

(12) waardeer
hollands nagerecht 4 personen
3 12

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fruitcocktail laten uitlekken. Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Pannenkoeken over vier borden verdelen en vullen met ijs en fruitcocktail. Pannenkoeken dichtvouwen en bestrooien met poedersuiker.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.