Pannenkoekrolletjes

Advertentie
Ingrediënten
- 1 bakje verse roomkaas naturel
- 2 el ongebrande walnoten
- 3 el rozijnen
- 2 el vloeibare honing
- 4 pannenkoeken kant-en-klaar
Keukenspullen
- aluminiumfolie
Advertentie
Bereiden
Roer de roomkaas los met honing. Hak de walnoten grof en roer de rozijnen en walnoten los door het roomkaas-honingmengsel. Besmeer de pannenkoeken met het roomkaasmengsel en rol ze op op een vel aluminium folie. Snijd de rol voorzichtig in vieren en rol ze dan stevig verder in aluminium folie. Verpakken in een koelkastdoosje en tot vertrek bewaren in de koelkast.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 410 kcal
- eiwit 14 g
- koolhydraten 26 g
-
vet 28 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Pannenkoekrolletjes
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pannenkoekrolletjes
- 1 bakje verse roomkaas naturel
- 2 el ongebrande walnoten
- 3 el rozijnen
- 2 el vloeibare honing
Roer de roomkaas los met honing. Hak de walnoten grof en roer de rozijnen en walnoten los door het roomkaas-honingmengsel.
- 4 pannenkoeken kant-en-klaar
Besmeer de pannenkoeken met het roomkaasmengsel en rol ze op op een vel aluminium folie. Snijd de rol voorzichtig in vieren en rol ze dan stevig verder in aluminium folie. Verpakken in een koelkastdoosje en tot vertrek bewaren in de koelkast.