bewaar
Gehaktbroodjes
Gehaktbroodjes
bewaar

Gehaktbroodjes

10 min. bereiden
25 min. oventijd
132waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 plakjes

deeg voor hartige taart

5

augurken zoetzuur

3

bosuien

400 g

half-om-halfgehakt

1 el

gehaktkruiden

1 el

Franse mosterd

4 el

Thousand Islands sladressing

200 g

gemengde sla

Aan de slag

1

Laat de deegplakjes ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Snijd de augurk in blokjes en de bosui in ringetjes. Meng het gehakt met de augurk, bosui en gehaktkruiden.

2

Spreid de helft van de deegplakjes uit op het aanrecht en besmeer met de mosterd. Leg het gehakt in bergjes erop. Dek af met de resterende deegplakjes. Druk de randen goed dicht. Bak de broodjes in de oven in ca. 25 min. gaar en bruin. Meng ondertussen de dressing door de sla en serveer bij de broodjes.