bewaar
Hartige kerrietaart
Hartige kerrietaart
bewaar

Hartige kerrietaart

15 min. bereiden
30 min. oventijd
73waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 plakjes

diepvries bladerdeeg

3 el

traditionele olijfolie

400 g

verse Italiaanse roerbakgroente

175 g

Quorn stukjes

3 el

Indiase kerriepasta Tandoori

4

middelgrote eieren

30 g

santen kokoscrème

3 el

kraanwater

150 g

geraspte belegen kaas

Dit heb je nodig

  • quiche- of taartvorm (Ø 26 cm, geen springvorm)

Aan de slag

1

Laat het bladerdeeg ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Verhit de olie in de koekenpan en bak de roerbakgroente ca. 4 min. Schep de Quorn en kerriepasta erdoor en haal van het vuur.

2

Vet de taartvorm in en bekleed met het bladerdeeg. Verdeel de Quorn-groentemengsel over de bodem. Klop de eieren los met de santen, het water en de kaas. Schenk het eimengsel over de quiche. Bak de quiche in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin.