bewaar
Mexicaanse ovenschotel
Mexicaanse ovenschotel
bewaar

Mexicaanse ovenschotel

Nachoschotel 2.0! Onder een knapperig dakje van nacho’s schuilt een pittige vulling. Voeg druppels tabasco toe voor een extra kick.

15 min. bereiden
25 min. oventijd
747waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

2 el

traditionele olijfolie

350 g

vegetarisch gehakt

400 g

Hollandse wokgroente

850 g

barbecue minikrieltje

390 g

pikante pastasaus in pak

100 ml

kraanwater

100 g

tortillachips nacho cheese

75 g

geraspte jonge kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 25 cm)

Nachoschotel 2.0! Onder een knapperig dakje van nacho’s schuilt een pittige vulling. Voeg druppels tabasco toe voor een extra kick.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui.

2

Verhit de olie in een wok en bak het gehakt 2 min. Voeg de ui en wokgroente toe en bak 3 min. mee. Voeg de minikrieltjes, pastasaus en het water toe. Breng op smaak met peper en zout. Vet de ovenschaal in en schep het mengsel in de ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de kaas. Bak de ovenschotel ca. 25 min. in de oven tot de krieltjes gaar zijn en de kaas is gesmolten.

tip

combinatietipLekker met een kropsla, olijfolie en limoensap.