Mexicaanse ovenschotel met gegrilde vegastukjes en mini krieltjes

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 el traditionele olijfolie
- 425 g barbecue minikrieltjes
- 750 g diepvries Mexicaanse wokgroentes
- 175 g vegetarische gegrilde stukjes
- 390 g sugo piccante tomatensaus in pot
- 75 ml kookroom light
- 150 g tortillachips naturel
Keukenspullen
- ovenschaal (ca. 2 liter)
Advertentie
Bereiden
- Verhit de olie in een pan. Roerbak de minikrieltjes 8 min. Schep de wokgroenten erbij en roerbak volgens de aanwijzingen op de verpakking, zodat ze ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Meng de vegetarische gegrilde stukjes, pastasaus en de kookroom door het aardappel-groentemengsel en schep het in de ovenschaal. Strooi de tortillachips erover. Dek de schotel af met aluminiumfolie.
- Schuif de schaal boven het midden in de oven en bak het gerecht ca. 15 min. Verwijder daarna de folie en bak nog ca. 10 min, zodat de tortillachips knapperig worden. Serveer het gerecht op borden.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 610 kcal
- eiwit 25 g
- koolhydraten 80 g
-
vet 21 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Mexicaanse ovenschotel met gegrilde vegastukjes en mini krieltjes
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Mexicaanse ovenschotel met gegrilde vegastukjes en mini krieltjes
- 2 el traditionele olijfolie
- 425 g barbecue minikrieltjes
Verhit de olie in een pan. Roerbak de minikrieltjes 8 min.
- 750 g diepvries Mexicaanse wokgroentes
Schep de wokgroenten erbij en roerbak volgens de aanwijzingen op de verpakking, zodat ze ontdooien.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
- 175 g vegetarische gegrilde stukjes
- 390 g sugo piccante tomatensaus in pot
- 75 ml kookroom light
Meng de vegetarische gegrilde stukjes, pastasaus en de kookroom door het aardappel-groentemengsel en schep het in de ovenschaal.
- 150 g tortillachips naturel
Strooi de tortillachips erover. Dek de schotel af met aluminiumfolie. Schuif de schaal boven het midden in de oven en bak het gerecht ca. 15 min.
Verwijder daarna de folie en bak nog ca. 10 min, zodat de tortillachips knapperig worden. Serveer het gerecht op borden.