bewaar
Slawraps met Mexicaanse groente
Slawraps met Mexicaanse groente
bewaar

Slawraps met Mexicaanse groente

Vandaag ruilen we de klassieke wraps in voor sla als wrap. Hoe meer groen, hoe beter!

15 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

1 el

arachideolie

300 g

rundergehakt

800 g

Mexicaanse roerbakgroente

2 el

picadillo

400 g

kidneybonen in pot

1

kropsla

125 g

crème fraîche

150 g

tortillachips naturel

Vandaag ruilen we de klassieke wraps in voor sla als wrap. Hoe meer groen, hoe beter!

Aan de slag

1

Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 30 sec. op laag vuur. Voeg het gehakt toe, zet het vuur hoger en bak in 3 min. rul. Voeg de roerbakgroente en picadillo toe en roerbak 4 min. Schep regelmatig om.

2

Spoel ondertussen de bonen af onder koud stromend water en laat uitlekken. Zet het vuur laag, voeg de bonen toe en verwarm 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal ondertussen de blaadjes van de kropsla en was en droog ze. Serveer de sla met het gehakt-groentemengsel, de crème fraîche en tortillachips in aparte bakjes, zodat iedereen aan tafel zijn eigen slawraps kan vullen.

tip

serveertipLekker met grofgesneden koriander.