bewaar
Mexicaanse schotel
Mexicaanse schotel
bewaar

Mexicaanse schotel

20 min. bereiden
251waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 g

cheddar aan stuk

2

uien

2 el

ongezouten roomboter

500 g

rundergehakt

2 el

Mexicaanse kruiden

300 g

mais in blik

600 g

diepvries Mexicaanse wokgroente

150 g

tortillachips naturel

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (ca. 2 liter)

Aan de slag

1

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Ontkorst de kaas en rasp grof. Snipper de ui. Verhit de boter in een braadpan en bak de ui ca. 2 min. Voeg het gehakt en kruiden toe en bak het gehakt in ca. 4 min. rul. Laat de maïs uitlekken. Schep de maïs en de wokgroente door het gehakt. Verwarm het gerecht 5 min. door.

2

Doe het groente-gehaktmengsel in de ovenschaal. Breek ⅓ van de chips boven de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en schuif de schaal onder de grill tot de kaas gesmolten is. Serveer met de rest van de tortillachips.