bewaar
Spinazie met Indiase kaas
Spinazie met Indiase kaas
bewaar

Spinazie met Indiase kaas

15 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

paneer

5 el

olie

1

ui

2 teentjes

knoflook

1 tl

verse gemberwortel

1 el

milde Indiase currypasta

600 g

panklare spinazie

125 ml

slagroom

Aan de slag

Paneer (Indiase kaas) in blokjes van 2 cm snijden en op keukenpapier laten uitlekken. In wok olie verhitten en paneer in 2 min. rondom bruin bakken, voorzichtig keren. Blokjes gebakken paneer op keukenpapier laten uitlekken. Ui, knoflook en gember door achtergebleven olie in wok scheppen en 5 min. fruiten. Currypasta erdoor scheppen en 1 min. meebakken. Spinazie in gedeelten toevoegen en al omscheppend laten slinken. Slagroom en paneer door spinazie roeren en geheel nog 2-3 min. zachtjes doorwarmen. Gerecht op smaak brengen met zout. Lekker met basmatirijst en komijn.