bewaar
Spinazie met Indiase kaas
Spinazie met Indiase kaas
bewaar

Spinazie met Indiase kaas

15 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

paneer

5 el

olie

1

ui

2 teentjes

knoflook

1 tl

verse gemberwortel

1 el

milde Indiase currypasta

600 g

panklare spinazie

125 ml

slagroom

Aan de slag

Paneer (Indiase kaas) in blokjes van 2 cm snijden en op keukenpapier laten uitlekken. In wok olie verhitten en paneer in 2 min. rondom bruin bakken, voorzichtig keren. Blokjes gebakken paneer op keukenpapier laten uitlekken. Ui, knoflook en gember door achtergebleven olie in wok scheppen en 5 min. fruiten. Currypasta erdoor scheppen en 1 min. meebakken. Spinazie in gedeelten toevoegen en al omscheppend laten slinken. Slagroom en paneer door spinazie roeren en geheel nog 2-3 min. zachtjes doorwarmen. Gerecht op smaak brengen met zout. Lekker met basmatirijst en komijn.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinazie met Indiase kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig