bewaar
Lamsvlees met spinazie
Lamsvlees met spinazie
bewaar

Lamsvlees met spinazie

1 uur 30 min. bereiden
64waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 grote

uien

4 el

olie

600 g

lamslappen

1 tl

verse gemberwortel

2 teentjes

knoflook

1

chilipepertje

1 el

milde Indiase currypasta

600 g

panklare spinazie

1

rode paprika

1

rode peper

½ zakje

verse koriander

1 el

citroensap

Aan de slag

In braadpan ui 5 min. in olie fruiten. Blokjes vlees erdoor scheppen en 2 min. meebakken. In kom gember, knoflook, chilipeper, currypasta en 1 tl zout door elkaar roeren. Kruidenpasta door vlees scheppen, 1 min. meebakken en 250 ml water toevoegen. Vlees met deksel op pan 1 uur stoven. Spinazie met paprika en rode peper door lamsvlees scheppen en gerecht op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Lekker met basmatirijst.