bewaar
Spinazie met gember en knoflook
Spinazie met gember en knoflook
bewaar

Spinazie met gember en knoflook

10 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 cm

gemberwortel

4 teentjes

knoflook

3 eetlepels

olie

600 g

panklare spinazie

2 eetlepels

sojasaus

1 theelepel

suiker

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Gember schillen en fijnsnijden. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. In wok olie verhitten. Plakjes knoflook in ca. 15 seconden lichtbruin en knapperig bakken. Met schuimspaan uit pan nemen. Gember ca. 20 seconden in dezelfde olie roerbakken. Spinazie in gedeelten toevoegen en op hoog vuur ca. 3 minuten al omscheppend laten slinken. Sojasaus en suiker erdoor roeren. Knoflook erover strooien.