Eendenborstfilet met gember

500 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(50)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


China - China

Aan de slag

  1. Eendenborstfilet met vel in dunne plakjes snijden. Ei splitsen en in een kom het eiwit loskloppen met 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel sherry, maizena en peper naar smaak. Plakjes eendenborstfilet erdoor scheppen en 5 minuten laten staan. In zeef bamboescheuten laten uitlekken. Gemberwortel schillen en grof raspen. In wok olie verhitten en plakjes eend op hoog vuur 2 minuten roerbakken. Op bord scheppen. In wok gember 1 minuut bakken. Bamboescheuten, suiker, 1 el sojasaus, 1 el sherry en fond toevoegen. Aan de kook brengen. Plakjes eend en spinazie erdoor scheppen en nog 1 minuut laten pruttelen tot spinazie is geslonken. Serveren met rijst.

Wat vond je van dit recept?

Eendenborstfilet met gember

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig