bewaar
Indiase wortelsoep met koriander en kaas
Indiase wortelsoep met koriander en kaas
bewaar

Indiase wortelsoep met koriander en kaas

15 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

olie

450 g

panklare aardappelblokjes

1 el

milde Indiase currypasta

1 zakje

worteljulienne

¾ liter

wortelsap

1 blik

tomatenblokjes

2 el

citroensap

1 zakje

verse koriander

200 g

witte kaas

Aan de slag

In pan olie verhitten. Aardappelblokjes 5 min. al omscheppend bakken. Currypasta en worteljulienne erdoor scheppen en even meebakken. Wortelsap, tomatenblokjes met sap en citroensap erbij schenken. Soep al roerend aan de kook brengen en afgedekt 3 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout. Soep in wijde kommen scheppen. Koriander en kaasblokjes erin strooien. Lekker met naanbrood.