bewaar
Roergebakken paksoi
Roergebakken paksoi
bewaar

Roergebakken paksoi

Ga je paksoi wokken? Roerbak de de groente -of het nu gewone of Shanghai paksoi is- met gember voor een extra kick.

15 min. bereiden
93waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

paksoi

2 tenen

knoflook

2 cm

verse gemberwortel

1 el

traditionele olijfolie

100 ml

groentebouillonblokjes

1 tl

maizena

1 el

kraanwater

½ el

sesamolie

Dit heb je nodig

  • wok

Ga je paksoi wokken? Roerbak de de groente -of het nu gewone of Shanghai paksoi is- met gember voor een extra kick.

Aan de slag

1

Was de paksoi en snijd de bladeren en stelen in plakjes van 2 cm. Houd het groen en de stelen apart. Pers de knoflook, schil de gember en snijd fijn.

2

Verhit de olie in een wok. Roerbak de knoflook, gember en paksoistelen 5 min. Roerbak het paksoigroen 3 min. mee. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.

3

Roer de maizena los en schep met het water door de paksoi. Roer tot het vocht licht is gebonden. Druppel de sesamolie erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roergebakken paksoi

Ga je paksoi wokken? Roerbak de de groente -of het nu gewone of Shanghai paksoi is- met gember voor een extra kick.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig