bewaar
Roergebakken paksoi
Roergebakken paksoi
bewaar

Roergebakken paksoi

15 min. bereiden
90waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

paksoi

2 tenen

knoflook

2 cm

verse gemberwortel

1 el

traditionele olijfolie

100 ml

groentebouillontablet

1 tl

maizena

1 el

kraanwater

½ el

sesamolie

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Was de paksoi en snijd de bladeren en stelen in plakjes van 2 cm. Houd het groen en de stelen apart. Pers de knoflook, schil de gember en snijd fijn.

2

Verhit de olie in een wok. Roerbak de knoflook, gember en paksoistelen 5 min. Roerbak het paksoigroen 3 min. mee. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.

3

Roer de maizena los en schep met het water door de paksoi. Roer tot het vocht licht is gebonden. Druppel de sesamolie erover.