Gestoomde Shanghai paksoi met gemberdressing

140 kcal

15 min. bereiden

2.6/5

(11)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • stoompan


Aan de slag

  1. Paksoi in ruim water wassen, droogdeppen en struikjes in de lengte halveren. Paksoihelften naast elkaar op bord leggen. Bord met paksoi in stoompan of op rekje in wok met laag kokend water zetten. Paksoi in 6-8 min. afgedekt gaar stomen. In kom gember, azijn, sojasaus en sesamolie door elkaar roeren. Paksoi uit pan nemen, eventueel vocht afgieten. Gemberdressing erover sprenkelen en chilipeper naar smaak erboven malen. Lekker bij roergebakken rundvlees en mie.

  • algemeenVervang de Shanghai paksoi door tah tsai, gewone paksoi of in grove stukken gesneden Chinese kool. Gebruik voor het stomen een stoompan, wok met stoomrekje en deksel of pan met vergiet en deksel.

Wat vond je van dit recept?

Gestoomde Shanghai paksoi met gemberdressing

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig