Shanghai paksoisalade

bijgerecht
4 personen
3
10
Advertentie
Ingrediënten
- 2 struikjes Shanghai paksoi
- 1 eetlepel gembersiroop
- 2 eetlepels citroensap
- 3 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
- 1 eetlepel Japanse sojasaus
- 2 eetlepels fijngeknipte verse koriander (of geroosterde sesamzaadjes)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Van struikjes paksoi blad afsnijden, stengels in plakjes snijden. Blaadjes op schaaltje leggen. Plakjes mengen met dressing van gembersiroop, citroensap, olie en saus. Op paksoiblaadjes leggen. Bestrooien met koriander of geroosterde sesamzaadjes.
Advertentie