Roergebakken paksoi met gember en soja

175 kcal

15 min. bereiden

3.5/5

(35)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


Aan de slag

  1. Struikjes Shanghai paksoi in ruim water wassen en goed uitslaan. Struikjes in lengte in vieren snijden. Limoen schoonboenen, groene schil eraf raspen en limoen uitpersen. Gember schillen en fijnraspen. In wok olie verhitten en gember bakken tot hij gaat geuren. Paksoi erdoor scheppen en op hoog vuur al omscheppend in ca. 3-4 minuten laten slinken. Limoenrasp, limoensap en sojasaus erdoor scheppen en paksoi nog ca. 1-2 minuten zachtjes verwarmen. Cashewnoten erdoor scheppen en direct opdienen. Serveren met basmatirijst en geroosterde vis of kip.

Wat vond je van dit recept?

Roergebakken paksoi met gember en soja

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig