Ingrediënten
4 personen
1 kleine
rode ui
125 g
champignons
½ struikje
tah tsai
4 eetlepels
gezouten cashewnoten
4 eetlepels
Japanse sojasaus
1 eetlepel
verse gemberwortel
4 eetlepels
zoete chilisaus
roerbakolie
Dit heb je nodig
gourmetstel
Aan de slag
In kom groenten mengen. Cashewnoten in droge koekenpan kort roosteren en in kom overdoen. In kannetje sojasaus, gember en chilisaus door elkaar roeren.
In pannetje scheutje olie verhitten. Groentenmengsel al omscheppend beetgaar bakken. Noten en scheutje saus erdoor scheppen en gerechtje nog even laten sudderen. Lekker met rijst.
Roergebakken champignons met tah tsai

bijgerecht
4 personen
195 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In kom groenten mengen. Cashewnoten in droge koekenpan kort roosteren en in kom overdoen. In kannetje sojasaus, gember en chilisaus door elkaar roeren.
In pannetje scheutje olie verhitten. Groentenmengsel al omscheppend beetgaar bakken. Noten en scheutje saus erdoor scheppen en gerechtje nog even laten sudderen. Lekker met rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 kleine rode ui
125 g champignons
½ struikje tah tsai
4 eetlepels gezouten cashewnoten
4 eetlepels Japanse sojasaus
1 eetlepel verse gemberwortel
4 eetlepels zoete chilisaus
0 roerbakolie
Dit heb je nodig
gourmetstel