bewaar
Gemarineerde zoetzure tah tsai
Gemarineerde zoetzure tah tsai
bewaar

Gemarineerde zoetzure tah tsai

10 min. bereiden
2 uur wachten
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

tah tsai

3 eetlepels

arachideolie

½ eetlepel

sesamolie

1

gedroogd chilipepertje

1 theelepel

vierseizoenenpeper

3 eetlepels

suiker

100 ml

rijstazijn

2 cm

verse gemberwortel

2 teentjes

knoflook

Aan de slag

Repen tah tsai in pan leggen en kokend water erop schenken. Groente na 30 seconden afgieten en overdoen in schaal. In koekenpan arachideolie en sesamolie verhitten en chilipeper en vierseizoenenpeper 30 seconden bakken. Olie over groente schenken. Suiker, azijn, gember en knoflook erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout. Minimaal 2 uur op kamertemperatuur laten staan. Voor serveren marinade afgieten.