Ingrediënten
4 personen
2
tah tsai
3 eetlepels
arachideolie
½ eetlepel
sesamolie
1
gedroogd chilipepertje
1 theelepel
vierseizoenenpeper
3 eetlepels
suiker
100 ml
rijstazijn
2 cm
verse gemberwortel
2 teentjes
knoflook
Aan de slag
Repen tah tsai in pan leggen en kokend water erop schenken. Groente na 30 seconden afgieten en overdoen in schaal. In koekenpan arachideolie en sesamolie verhitten en chilipeper en vierseizoenenpeper 30 seconden bakken. Olie over groente schenken. Suiker, azijn, gember en knoflook erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout. Minimaal 2 uur op kamertemperatuur laten staan. Voor serveren marinade afgieten.
Gemarineerde zoetzure tah tsai

bijgerecht
null personen
65 kcal
10 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Repen tah tsai in pan leggen en kokend water erop schenken. Groente na 30 seconden afgieten en overdoen in schaal. In koekenpan arachideolie en sesamolie verhitten en chilipeper en vierseizoenenpeper 30 seconden bakken. Olie over groente schenken. Suiker, azijn, gember en knoflook erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout. Minimaal 2 uur op kamertemperatuur laten staan. Voor serveren marinade afgieten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 tah tsai
3 eetlepels arachideolie
½ eetlepel sesamolie
1 gedroogd chilipepertje
1 theelepel vierseizoenenpeper
3 eetlepels suiker
100 ml rijstazijn
2 cm verse gemberwortel
2 teentjes knoflook