bewaar
Paksoi met sesamzaad
Paksoi met sesamzaad
bewaar

Paksoi met sesamzaad

10 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

sesamzaad

1 struik

paksoi

2 tenen

knoflook

2 bolletjes

stemgember

6 el

sesamolie

2 el

sojasaus minder zout

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad 2 min. Laat afkoelen op een bord.

2

Verwijder de onderkant van de paksoi en snijd de paksoi in grove stukken. Snijd de knoflook en stemgember fijn.

3

Verhit 4 el olie in een wok en bak de knoflook en gember 10 sec. Voeg de paksoi en sojasaus toe en bak op hoog vuur 3 min. Schep regelmatig om. Schep het sesamzaad erdoor en bak 1 min. mee. Besprenkel met de rest van de olie en serveer direct. Lekker met gebakken tofu en pandanrijst.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paksoi met sesamzaad

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig