bewaar
Pasta met broccoli en zalm in romige saus
Pasta met broccoli en zalm in romige saus
bewaar

Pasta met broccoli en zalm in romige saus

Supersnel klaar en superlekker, deze 'fusilli di broccoli'.

15 min. bereiden
736waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

500 g

broccoli

2

middelgrote uien

2 el

traditionele olijfolie

200 g

gerookte zalmsnippers

150 g

koelverse roomkaas met bieslook

Supersnel klaar en superlekker, deze 'fusilli di broccoli'.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Voeg de laatste 5 min. van de kooktijd de broccoli toe aan de pasta. Giet af, maar vang 200 ml kookvocht (per 4 personen) op.

2

Snipper ondertussen de uien. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 4 min. op middelhoog vuur. Zet het vuur uit.

3

Voeg de pasta met broccoli, de zalmsnippers, roomkaas en het kookvocht toe en roer goed door. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout en verdeel over borden.

tip

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.