Mexicaanse tortillapunten

717 kcal

30 min. bereiden

2.6/5

(20)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 28-29 - 2007 week 28-29

Aan de slag

  1. In schaaltje zure room mengen met ui, peterselie en helft knoflook. Met zout en peper op smaak brengen. In grote koekenpan of wok olie verhitten, vegetarisch gehakt 3 min. bakken. Bevroren groenten en knoflook toevoegen en nog 7 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tortilla's in vieren knippen. Punten dik besmeren met smeerkaas. Groentemengsel op besmeerde tortilla scheppen. Telkens 4 punten op elkaar stapelen en voorzichtig naast elkaar in 2 grote koekenpannen leggen. Met deksel op pan op laag vuur ca. 5 min. verwarmen. Punten op 4 borden leggen en op elk een lepel knoflooksaus scheppen.

Wat vond je van dit recept?

Mexicaanse tortillapunten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig