Mexicaanse tortillapunten
717 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 teentjes
1
½ zakje
1 bekertje
2 eetlepels
1 schaaltje
1 zak
1 zak
2 kuipjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 week 28-29 - 2007 week 28-29
In schaaltje zure room mengen met ui, peterselie en helft knoflook. Met zout en peper op smaak brengen. In grote koekenpan of wok olie verhitten, vegetarisch gehakt 3 min. bakken. Bevroren groenten en knoflook toevoegen en nog 7 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tortilla's in vieren knippen. Punten dik besmeren met smeerkaas. Groentemengsel op besmeerde tortilla scheppen. Telkens 4 punten op elkaar stapelen en voorzichtig naast elkaar in 2 grote koekenpannen leggen. Met deksel op pan op laag vuur ca. 5 min. verwarmen. Punten op 4 borden leggen en op elk een lepel knoflooksaus scheppen.
Mexicaanse tortillapunten

hoofdgerecht
4 personen
717 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In schaaltje zure room mengen met ui, peterselie en helft knoflook. Met zout en peper op smaak brengen. In grote koekenpan of wok olie verhitten, vegetarisch gehakt 3 min. bakken. Bevroren groenten en knoflook toevoegen en nog 7 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tortilla's in vieren knippen. Punten dik besmeren met smeerkaas. Groentemengsel op besmeerde tortilla scheppen. Telkens 4 punten op elkaar stapelen en voorzichtig naast elkaar in 2 grote koekenpannen leggen. Met deksel op pan op laag vuur ca. 5 min. verwarmen. Punten op 4 borden leggen en op elk een lepel knoflooksaus scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 teentjes knoflook
1 ui
½ zakje verse peterselie
1 bekertje zure room
2 eetlepels maïsolie
1 schaaltje vegetarisch fijngehakt
1 zak Mexicaanse
1 zak tortilla's
2 kuipjes smeerkaas




