bewaar
Mexicaanse tortillapunten
Mexicaanse tortillapunten
bewaar

Mexicaanse tortillapunten

30 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 teentjes

knoflook

1

ui

½ zakje

verse peterselie

1 bekertje

zure room

2 eetlepels

maïsolie

1 schaaltje

vegetarisch fijngehakt

1 zak

Mexicaanse

1 zak

tortilla's

2 kuipjes

smeerkaas

Aan de slag

In schaaltje zure room mengen met ui, peterselie en helft knoflook. Met zout en peper op smaak brengen. In grote koekenpan of wok olie verhitten, vegetarisch gehakt 3 min. bakken. Bevroren groenten en knoflook toevoegen en nog 7 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tortilla's in vieren knippen. Punten dik besmeren met smeerkaas. Groentemengsel op besmeerde tortilla scheppen. Telkens 4 punten op elkaar stapelen en voorzichtig naast elkaar in 2 grote koekenpannen leggen. Met deksel op pan op laag vuur ca. 5 min. verwarmen. Punten op 4 borden leggen en op elk een lepel knoflooksaus scheppen.