Mexicaanse entrecote
635 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4 grote
2 schaaltjes
1 eetlepel
4
1 pot
50 g
1 bekertje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 18-19 - 2001 week 18-19
Aardappels schoonboenen, inprikken en ca. 15 minuten op vol vermogen (700 Watt) in magnetron poffen. Nog ca. 5 minuten laten nagaren. Intussen entrecote bestrooien met Mexican kruiden. Vleestomaten wassen, kroontje verwijderen en in stukjes snijden. Groenteschotel verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten meeverwarmen. In koekenpan boter verhitten en entrecote in ca. 2 à 4 minuten per zijde medium bakken. Serveren met gepofte aardappel met zure room en groenteschotel.
Mexicaanse entrecote

hoofdgerecht
4 personen
635 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schoonboenen, inprikken en ca. 15 minuten op vol vermogen (700 Watt) in magnetron poffen. Nog ca. 5 minuten laten nagaren. Intussen entrecote bestrooien met Mexican kruiden. Vleestomaten wassen, kroontje verwijderen en in stukjes snijden. Groenteschotel verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten meeverwarmen. In koekenpan boter verhitten en entrecote in ca. 2 à 4 minuten per zijde medium bakken. Serveren met gepofte aardappel met zure room en groenteschotel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 grote aardappels (kruimig)
2 schaaltjes entrecotes
1 eetlepel Mexicaanse seasoningsmix
4 vleestomaten
1 pot groenteschotel Mexicaans
50 g boter of margarine
1 bekertje zure room




