bewaar
Mexicaanse entrecote
Mexicaanse entrecote
bewaar

Mexicaanse entrecote

25 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 grote

aardappels (kruimig)

2 schaaltjes

entrecotes

1 eetlepel

Mexicaanse seasoningsmix

4

vleestomaten

1 pot

groenteschotel Mexicaans

50 g

boter of margarine

1 bekertje

zure room

Aan de slag

Aardappels schoonboenen, inprikken en ca. 15 minuten op vol vermogen (700 Watt) in magnetron poffen. Nog ca. 5 minuten laten nagaren. Intussen entrecote bestrooien met Mexican kruiden. Vleestomaten wassen, kroontje verwijderen en in stukjes snijden. Groenteschotel verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten meeverwarmen. In koekenpan boter verhitten en entrecote in ca. 2 à 4 minuten per zijde medium bakken. Serveren met gepofte aardappel met zure room en groenteschotel.