bewaar
Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
bewaar

Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla

20 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

400 g

bospeen

1 bak

Amerikaanse coleslaw

1 pak

petit pains

8 bladen

ijsbergsla

2 eetlepels

vloeibare margarine

1 schaal

kalkoenworstjes

2 eetlepels

mayonaise

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen. Wortels schoonmaken en raspen. Coleslaw met grootste deel wortel mengen. Broodjes in 6-8 min. in oven afbakken. Sla schoonmaken, vier grote bladeren over vier borden verdelen. Wortel-coleslaw in bladeren scheppen. In koekenpan margarine verhitten. Worstjes in ca. 5 min. bruin en gaar bakken. Broodjes aan zijkanten opensnijden en met halve el mayonaise besmeren. Rest van sla in stukjes scheuren. Broodje beleggen met sla en rest van wortel. Op elk broodje 1 1/2 worstje leggen en dichtdrukken. Broodjes naast gevuld slablad serveren.