Hamburgers met gepofte aardappelen
930 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
1 bakje
4
4 bladen
6 eetlepels
6 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 30-31 - 2003 week 30-31
Barbecue opstoken. Aardappels wassen, inprikken met satéprikker of vork en ca. 15 minuten koken. Appels schillen, in stukjes snijden en door coleslaw scheppen. Aardappels afgieten, in aluminiumfolie wikkelen en op barbecue leggen. Hamburgers in ca. 8 minuten op barbecue gaarbakken. IJsbergsla wassen en over vier borden verdelen. In midden van elk blad coleslaw scheppen. Sausje roeren van mayonaise en kwark en op smaak brengen met zout en peper. Hamburgers en aardappels op borden leggen en serveren met sausje.
Hamburgers met gepofte aardappelen

hoofdgerecht
4 personen
930 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Barbecue opstoken. Aardappels wassen, inprikken met satéprikker of vork en ca. 15 minuten koken. Appels schillen, in stukjes snijden en door coleslaw scheppen. Aardappels afgieten, in aluminiumfolie wikkelen en op barbecue leggen. Hamburgers in ca. 8 minuten op barbecue gaarbakken. IJsbergsla wassen en over vier borden verdelen. In midden van elk blad coleslaw scheppen. Sausje roeren van mayonaise en kwark en op smaak brengen met zout en peper. Hamburgers en aardappels op borden leggen en serveren met sausje.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 Granny Smith appels
1 bakje Amerikaanse coleslaw
4 hamburgers
4 bladen ijsbergsla
6 eetlepels knoflookmayonaise
6 eetlepels volle kwark




