bewaar
Hamburgers met gepofte aardappelen
Hamburgers met gepofte aardappelen
bewaar

Hamburgers met gepofte aardappelen

30 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

Granny Smith appels

1 bakje

Amerikaanse coleslaw

4

hamburgers

4 bladen

ijsbergsla

6 eetlepels

knoflookmayonaise

6 eetlepels

volle kwark

Aan de slag

Barbecue opstoken. Aardappels wassen, inprikken met satéprikker of vork en ca. 15 minuten koken. Appels schillen, in stukjes snijden en door coleslaw scheppen. Aardappels afgieten, in aluminiumfolie wikkelen en op barbecue leggen. Hamburgers in ca. 8 minuten op barbecue gaarbakken. IJsbergsla wassen en over vier borden verdelen. In midden van elk blad coleslaw scheppen. Sausje roeren van mayonaise en kwark en op smaak brengen met zout en peper. Hamburgers en aardappels op borden leggen en serveren met sausje.