Hamburgers met gepofte aardappelen

930 kcal

30 min. bereiden

2.9/5

(20)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 week 30-31 - 2003 week 30-31

Aan de slag

  1. Barbecue opstoken. Aardappels wassen, inprikken met satéprikker of vork en ca. 15 minuten koken. Appels schillen, in stukjes snijden en door coleslaw scheppen. Aardappels afgieten, in aluminiumfolie wikkelen en op barbecue leggen. Hamburgers in ca. 8 minuten op barbecue gaarbakken. IJsbergsla wassen en over vier borden verdelen. In midden van elk blad coleslaw scheppen. Sausje roeren van mayonaise en kwark en op smaak brengen met zout en peper. Hamburgers en aardappels op borden leggen en serveren met sausje.

Wat vond je van dit recept?

Hamburgers met gepofte aardappelen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig