
Ingrediënten
2
petit pains
3
eieren
200 ml
melk
1 theelepel
kaneelpoeder
5 eetlepels
vloeibare honing
4 eetlepels
milde olijfolie
4 eetlepels
sherry
Aan de slag
Elke petit pain schuin in 4 lange plakken snijden. In diep bord eieren loskloppen. In hapjespan melk tot lauw verwarmen. Kaneel en 3 el honing erdoor roeren. Pan van vuur nemen, plakken brood snel na elkaar in melk leggen en dan omdraaien. In grote koekenpan helft van olie verhitten. Plakken brood een voor een door losgeklopt ei halen en met 4 stuks tegelijk in 2 min. per kant goudbruin bakken. Wentelteefjes over vier borden verdelen en besprenkelen met sherry en rest van honing. Lekker met een flinke bol slagroomijs.
algemeenIn plaats van afbakbrood kunt u voor dit nagerecht ook een restant oud witbrood gebruiken. Verwijder de korst en snijd de (liefst dikke) boterhammen in driehoeken.