bewaar
Zuid-Amerikaanse rumpsteaksalade
Zuid-Amerikaanse rumpsteaksalade
bewaar

Zuid-Amerikaanse rumpsteaksalade

30 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

ijsbergsla

1 blik

maïskorrels

1 blik

kidneybonen

1 bakje

cherrytomaten

2 zakken

Zuid-Amerikaanse rumpsteak

2 eetlepels

vloeibare margarine

1 bakje

honing-mosterddressing

½ zak

tortillachips

Aan de slag

Sla over vier borden verdelen. Maïs en kidneybonen laten uitlekken en over sla verdelen. Tomaatjes schoonmaken, halveren en over sla verdelen. In koekenpan margarine verhitten. Rumpsteak in 4-5 min. rosé bakken, halverwege keren. Steak met kruiden (uit verpakking) bestrooien. Steak 2 min. afgedekt laten rusten. Dressing over salade sprenkelen. Steak in reepjes snijden en over salade verdelen. Met tortillachips garneren.