bewaar
Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes
Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes
bewaar

Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes

35 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6 plakjes

bladerdeeg

1 kleine

rode paprika

1

ei

1 duopakje

hamreepjes

100 g

verse roomkaas (MonChou)

1 pak

romige lente-ui soep

1

bosuitje

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Paprika schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Ei loskloppen. In schaal paprika, helft hamreepjes, MonChou, zout en peper goed mengen. Bladerdeeg beetje uitrollen, diagonaal doorsnijden en driehoekjes met MonChoumengsel vullen. Pakketjes goed dichtvouwen en met ei bestrijken. Pakketjes in ca. 15 min. in oven goudbruin en knapperig bakken. In pan 1,5 liter koud water schenken. Al roerend met garde zakje soep toevoegen. Aan de kook brengen, rest van hamreepjes toevoegen en 5 min. laten koken. Bosui in ringetjes snijden. Soep over vier soepkommen verdelen. Met bosui garneren. Pakketjes bij soep serveren.