Soep met bosui en surimi

voorgerecht
4 personen
3
22
Advertentie
Ingrediënten
- 2 zakjes lente ui-crème soep (a 63 g)
- 1 schaaltje surimi naturel (170 g)
- 6 bosuitjes
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 4 sneetjes casino witbrood
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Surimi in de lengte in reepjes snijden. Bosuitjes in stukken van 5 cm snijden en vervolgens in lange reepjes. In koekenpan olie verhitten. Bosui ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Brood roosteren. Surimi en bosui aan soep toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Soep serveren met geroosterd brood.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 300 kcal
- eiwit 9 g
- koolhydraten 37 g
- vet 14 g
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 42-43