Venkel schoonmaken, venkelgroen apart houden. Venkel in plakken snijden en deze in dunne reepjes snijden. Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen en in stukjes snijden. Ananas laten uitlekken. Surimi in stukjes snijden. In slakom sla, venkel, ananas, aardbeien en dressing mengen. Garneren met venkelgroen. Serveren met stokbrood en crème baguette.
Gerelateerde recepten
Frisse salade met surimi

hoofdgerecht
4 personen
420 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Venkel schoonmaken, venkelgroen apart houden. Venkel in plakken snijden en deze in dunne reepjes snijden. Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen en in stukjes snijden. Ananas laten uitlekken. Surimi in stukjes snijden. In slakom sla, venkel, ananas, aardbeien en dressing mengen. Garneren met venkelgroen. Serveren met stokbrood en crème baguette.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 venkelknol
250 g aardbeien
1 blikje ananasstukjes op eigen sap
2 pakjes surimi
1 zak friséesla
4 eetlepels spicy lemondressing
1 stokbrood
½ kuipje crème baguette