bewaar
Romige fruitpannenkoeken
Romige fruitpannenkoeken
bewaar

Romige fruitpannenkoeken

25 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

eierpannenkoekmix

2 zakjes

vanillesuiker

50 g

boter of margarine

2

appels

250 g

aardbeien

1 blikje

ananasstukjes op eigen sap

1 doosje

MonChou zacht en luchtig

50 g

rozijnen

Aan de slag

Pannenkoekmix, vanillesuiker en 7 dl water tot glad beslag mixen. In koekenpan klontje boter verhitten en pannenkoeken bakken. Intussen appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen en in plakjes snijden. Ananasstukjes laten uitlekken en 3 eetlepels sap opvangen. MonChou in blokjes snijden. Fruit, MonChou, ananassap en rozijnen mengen. Pannenkoeken serveren met fruitmengsel. Lekker met suiker of stroop.