Met romige tonijn gevulde aardappel

Advertentie
Ingrediënten
- 4 grote kruimige aardappels
- 800 g sperziebonen
- 2 zakjes tonijn (tuna with a twist, a 85 g)
- 1 pakje MonChou zacht en luchtig (200 g)
- 2 eetlepels kappertjes (potje)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Aardappels schoonborstelen onder koud stromend water, hier en daar inprikken en in magnetronbestendige schaal in magnetron op vol vermogen (700 Watt) in 10-12 min. verhitten. Aardappels in keukendoek wikkelen en nog 10 min. laten nagaren. Intussen sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Tonijn, MonChou en kappertjes mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Bovenzijde van aardappels iets uithollen en hoog opvullen met tonijnmengsel. Serveren met sperziebonen.
Advertentie