bewaar
Met romige tonijn gevulde aardappel
Met romige tonijn gevulde aardappel
bewaar

Met romige tonijn gevulde aardappel

25 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 grote

kruimige aardappels

800 g

sperziebonen

2 zakjes

tonijn

1 pakje

MonChou zacht en luchtig

2 eetlepels

kappertjes

Aan de slag

Aardappels schoonborstelen onder koud stromend water, hier en daar inprikken en in magnetronbestendige schaal in magnetron op vol vermogen (700 Watt) in 10-12 min. verhitten. Aardappels in keukendoek wikkelen en nog 10 min. laten nagaren. Intussen sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Tonijn, MonChou en kappertjes mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Bovenzijde van aardappels iets uithollen en hoog opvullen met tonijnmengsel. Serveren met sperziebonen.