bewaar
Met romige tonijn gevulde aardappel
Met romige tonijn gevulde aardappel
bewaar

Met romige tonijn gevulde aardappel

25 min. bereiden
28waarderingen

    Ingrediënten

    4 personen

    4 grote

    kruimige aardappels

    800 g

    sperziebonen

    2 zakjes

    tonijn

    1 pakje

    MonChou zacht en luchtig

    2 eetlepels

    kappertjes

    Aan de slag

    Aardappels schoonborstelen onder koud stromend water, hier en daar inprikken en in magnetronbestendige schaal in magnetron op vol vermogen (700 Watt) in 10-12 min. verhitten. Aardappels in keukendoek wikkelen en nog 10 min. laten nagaren. Intussen sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Tonijn, MonChou en kappertjes mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Bovenzijde van aardappels iets uithollen en hoog opvullen met tonijnmengsel. Serveren met sperziebonen.