bewaar
Farfalle met romige hamsaus
Farfalle met romige hamsaus
bewaar

Farfalle met romige hamsaus

20 min. bereiden
111waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

farfalle

2

uien

250 g

achterham

1 pak

gesneden spinazie

2 eetlepels

olijfolie

1 bakje

geroosterde pijnboompitten

1 bakje

MonChou zacht en luchtig

Aan de slag

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Ham in kleine reepjes snijden. Spinazie zachtjes in pan verwarmen. In koekenpan olie verhitten. Ui in 5 min. bruinbakken. Hamreepjes en MonChou door ui in de pan roeren. MonChou laten smelten. Saus met zout en peper op smaak brengen. Van pijnboompitten 1 el achterhouden, rest door spinazie scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Saus door pasta scheppen. Spinazie over midden van vier borden verdelen. Pasta eromheen scheppen. Spinazie met pijnboompitten garneren.