bewaar
Lintpasta met romige rivierkreeftjes
Lintpasta met romige rivierkreeftjes
bewaar

Lintpasta met romige rivierkreeftjes

20 min. bereiden
103waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

tasty tom tomaten

1

ui

2 eetlepels

olijfolie

2 bakken

verse tagliatelle

3 bakjes

rivierkreeftjes

1 bakje

MonChou zacht en luchtig

1 zakje

verse basilicum

Aan de slag

Grill voorverwarmen. Tomaten wassen en drogen (aan steel laten zitten). Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Tomaten met 1 el olie besprenkelen en 5 min. onder grill leggen. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en ui 2 min. zachtjes bakken. Rivierkreeftjes toevoegen en nog 2 min. bakken. MonChou door kreeftjes scheppen en laten smelten. Basilicumblaadjes in stukjes scheuren. Pasta over vier borden verdelen. Romige kreeftjes erop scheppen. Met basilicum bestrooien. Tomaten erbij serveren.