bewaar
Shoarmataart
Shoarmataart
bewaar

Shoarmataart

Shoarmareepjes zijn heerlijk in een pita, maar je kunt er óók een taart van maken, met ei, ui, MonChou en wat groenten. Lekker!

25 min. bereiden
25 min. oventijd
171waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 plakjes

diepvries bladerdeeg

2

grote uien

2

rode paprika's

2½ el

traditionele olijfolie

400 g

shoarmavlees

3

middelgrote eieren

100 g

MonChou

Dit heb je nodig

  • springvorm (Ø 25 cm)

Shoarmareepjes zijn heerlijk in een pita, maar je kunt er óók een taart van maken, met ei, ui, MonChou en wat groenten. Lekker!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 °C of op gasovenstand 5. Ontdooi het bladerdeeg. Pel en snipper de ui. Was de paprika's, maak ze schoon en snipper ze. Verhit in een braadpan 2 el olie en bak het shoarmavlees ca. 5 min.

2

Voeg de ui en paprika toe en bak nog 5 min. mee. Klop de eieren los met de MonChou, peper en zout. Vet de springvorm in met de rest van de olie en bekleed met bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg.

3

Verdeel de shoarmavulling over de bodem. Schenk het eiermengsel erover. Bak in het midden van de oven de taart in ca. 25 min. gaar en lichtbruin. Lekker met een frisse salade.