bewaar
Groentesoep met gehaktballen
Groentesoep met gehaktballen
bewaar

Groentesoep met gehaktballen

20 min. bereiden
138waarderingen

Ingrediënten

3 eetlepels

olijfolie

1 teentje

knoflook

1 theelepel

kaneel

1 zak

wokgroenten grofgesneden

1 pak

gezeefde tomaten

500 ml

vleesbouillon

1 schaaltje

panklare Hollandse gehaktballetjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook met de kaneel zachtjes tot het gaat geuren. Schep de groenten erdoor en roerbak 2-3 minuten. Schenk de tomatensaus en de bouillon erbij en breng het geheel aan de kook. Schep de gehaktballetjes erdoor en verwarm nog 2 minuten. Voeg eventueel zout en peper naar smaak toe. Warm de soep op matig hoog vuur nog 3-5 minuten zachtjes door. Lekker met brood.