bewaar
Spaghetti met balletjes in tomaten-kaneelsaus
Spaghetti met balletjes in tomaten-kaneelsaus
bewaar

Spaghetti met balletjes in tomaten-kaneelsaus

20 min. bereiden
85waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

meergranen spaghetti

2 el

olijfolie

1 schaal

Hollandse rundergehaktballetjes

1

ui

250 g

winterpeen

1 tl

gemalen kaneel

1 pak

gezeefde tomaten

2 el

munt

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes in 3-4 min. rondom bruin aan. Schep ze met een schuimspaan uit de pan op een bord.

2

Fruit de ui 1 min. in het bakvet van de gehaktballetjes. Voeg de wortel toe en bak 4 min. mee. Schep er de kaneel door en doe de gehaktballetjes terug in de pan. Schenk de passata in de pan en verwarm nog 5 min. Voeg de munt toe en peper en zout naar smaak.

3

Giet de spaghetti af en voeg toe aan de balletjes in tomaten-kaneelsaus. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en serveer.

algemeenMunt smaakt ook heerlijk in een groente-omelet met mozzarella, kijk voor het recept op www.ah.nl/recepten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met balletjes in tomaten-kaneelsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig