
Ingrediënten
1 el
olijfolie
1
ui
4
braadworsten
300 g
spaghetti
2 tl
sambal oelek
1 blik
gepelde tomaten
1 pak
sperziebonen
1 tl
gedroogde munt
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Snijd het vel van de worsten open, haal het vlees eruit en voeg toe aan de ui. Bak in 3-4 min. rul en bruin. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de sambal toe aan het vlees en bak 1 min. mee. Bak de tomaten 1 min. mee, roer ze ondertussen stuk met een spatel. Verwarm de sperziebonen 5-6 min. mee. Voeg de munt en peper en zout naar smaak toe. Meng de spaghetti door de saus en verdeel over 4 diepe borden.
algemeenEten er kinderen mee? Vervang de sambal dan door 2 el honing voor een zoete saus.